VARAA ORI

  Yhteystiedot

  Nimi: *

  Osoite: *

  Postinumero: *

  Puh.numero: *

  Ly-Tunnus tai Sotu-tunnus: *

  Paikkakunta: *

  Maa: *

  Sähköposti *

  Tiedot

  Ori: *

  Tamma: *

  Rek.nro: *

  Onko tamma varsonut aiemmin?: * KylläEi

  Tiinehtymisongelmat:

  Siementävä eläinlääkäri (nimi ja puhnro): *

  Muut tiedot:

  Hyväksyn oriaseman EHDOT:

  EHDOT: 
  Varausmaksu maksetaan etukäteen ennen siemennyksiä. Rahtikulut laskutamme heti rahdin toteuduttua. Talli yms lääkekulut laskutamme kerran kuukaudessa. Maksuaika on 10 vrk. Mikäli tamma ei tiinehdy, on tamman omistaja velvollinen toimittamaan oriasema Anne Niemelle eläinlääkärin todistuksen asiasta välttyäkseen tiineys -tai varsamaksuilta. Ulkomaisissa maksuissa, jotka ilmoitetaan muissa valuutoissa kuin euroissa, varaamme oikeuden laskuttaa valuuttakurssin muutoksen kauden lopulla tamman omistajalta.

  Kun tamma varsoo, on tamman omistajan ilmoitettava varsomisesta oriasema Anne Niemelle välittömästi (varsamaksulliset oriit) sekä Suomen Hippokselle 1 kk sisällä varsomisesta palauttamalla astutuslomakkeen paikalliseen hevosjalostusliitton välttyäkseen korotetuilta rekisteröintikuluilta. Varsat on tunnistettava ja rekisteröitävä ennen vuodenvaihdetta.

  Tammat ja varsat majoitetaan Vöyrillä tamman omistajan vastuulla, oriasemamme pyrkii toki hoitamaan hevoset mahdollisimman hyvin. Huolehdithan, että tammasi on madotettu ja rokotettu ennen oriasemalle tuloa sekä että varsan madotuksista on huolehdittu.