Bariloche P 

nft_orivarsa7i. Uphill
e. Night Flyer T
ei. Rubinstein

omistaja : KM Dressage

>> Sukutaulu (sukuposti.net)

s. 2012   OLD   173 cm

 

4600-bariloche_p

MYYNNISSÄ !

Bariloche P  on ratsastettu sisään marras/joulukuussa 2014  ja  toimii hyvin kaikissa 3 askellajissa, sillä on erittäin hyvä laukka ja käynti . Se on erittäinyhteistyökykyinen  ja toimii hyvin ratsastettuna ja on rakentunut ylämäkeen .  Bariloche P on tällä hetkellä koulutettavana Pohjois-Saksassa Oliver Polsterin luona.

Palkittu I palkinnolla 1 -vuotiaaana 9-8-8-8-8 = 41 p

Erittäin hyvää ratsuhevostyyppiä edustava, suurilinjainen, jalo ja ryhdikäs ori. Sillä on ilmeikäs pää, hyvinliittyvä kaula sekä sopusuhtainen, lihaksikas runko. Jalat ovat selväpiirteiset ja sivusta hyväasentoiset, ja niissä on riittävä luusto. Käynti on tahdikasta ja melko irtonaista. Ravi on tahdikasta ja tasapainoista, hyvä mekaniikka.

Suku , joka on täynnä GP hevosia :

Isä Uphill (Oscar -Apollonius xx) oli vuonna 2009 suosituin jalostusori KWPN -kantakirjassa . Ori edustaa erilaisia sukulinjoja ja on erittäin hyväluonteinen . Uphill kilpailee menestyksekkäästi GP-luokissa.

Emä Night Flyer T (Rubinstein-Donnerhall) on KWPN eliitti-tamma, joka on jättänyt AES-hyväksytyn oriin Versace (i.Negro). Night Flyer T jälkeläsisitä 7 on myyty USA:han . Emänemä Dein Liebiling on jalostusori Sorenton OLD (i. Sandro Hit ) emä 

Night Flyer T:

http://www.horsetelex.com/horses/progeny/89522

Sorento OLD:

http://www.johann-hinnemann.de/sph/front_content.php?idcat=66

Night Flyer T:n emälinja on varmasti klassisin mitä Saksasta voi saada: Rubinstein , Donnerhall ja Pik Pube I eivät esittelyjä kaipaa.

Video :
https://www.youtube.com/watch?v=75bOXNkuPhg

Bariloche p 7.2.2016 ravi bBariloche p 7.2.2016 ravi c

6.2.2016 Martensrade

6.2.2016 Martensrade

 

Bariloche P pää oma kaula kaarellaBariloche rakenne oma 3

nft_orivarsa5 nft_orivarsa6